- Jiwa Positif Hidup BerTuhan (JPHBT) - http://www.fuadlatip.com/v1 -

Affiliate Dengan Sebuah Syarikat Besar Malaysia

FacebookGoogle GmailYahoo MailWordPressTwittermore

Alhamdulillah. Baru-baru ini sebuah syarikat besar di Malaysia (masih rahsia) telah bersetuju melantik saya untuk menjalankan affiliate produknya. Produknya amatlah banyak dan besar. Ia merangkumi semua keyword yang ada. Wahhh!!! biar betul?? Betul. Kenapa nak tipu pula?

Sekarang saya sedang membangunkan sistem affiliate yang paling menggemparkan. Di mana peluang ini akan membuka ruang kepada semua blogger yang berbahasa melayu tidak kira dari mana untuk menjana wang melalui intelligent affiliate system ini. Ini kerana produk syarikat ini adalah sesuai untuk laman web, blog, facebook, myspace, friendster di dalam bahasa melayu. Menarik tak??

Masalah blogger tempatan yang mempunyai blog adalah kerana blog mereka dalam bahasa melayu. Nak menyertai adsense, tak support. Letak amazon, buku bahasa inggeris. Letak chitika, CPA, clickbank semuanya produk international. Yang ada nuffnang. Tapi tak banyak keyword. Niche blog pasal motivasi, yang keluar iklannya adalah Digi dan sebagainya. Tak kena langsung.

Jadi saya bersama syarikat besar tersebut akan mengatasi masalah ini.

Jangkaan siap adalah pada awal disember dan akan mula dilancarkan pada pertengan bulan disember 2008 ini. Semoga dengan usaha ini, akan dapat membantu para blogger tempatan untuk mencari wang saku dengan intelligent affiliate system ini.

4 Comments (Open | Close)

4 Comments To "Affiliate Dengan Sebuah Syarikat Besar Malaysia"

#1 Comment By copernicus On 2 November 2008 @ 11:01 am

wah… hebat! gempak!!!

#2 Comment By code7 On 7 November 2008 @ 3:27 pm

Dasat ni.. nak wat cam script google adsense ka? ataupun ala2 chitika..

#3 Comment By azman On 2 December 2008 @ 3:42 am

wah hebat tu bro

#4 Comment By almadury On 13 December 2008 @ 9:29 am

wow…it’s amazing!